Salatiga, maart 2013

Batik motievenGeliefde zendingsvrienden,

Vriendelijke groeten uit het warme land Indonesië en Australië. We zijn op dit moment in Sydney, Australië op bezoek bij Mark en Sandra. De Here zegene hun beiden met een zoon, het is dan onze 3e kleinzoon. Prijst de Heer dat we nu de mogelijkheid hebben om Mark, Sandra en Shawn te kunnen zien voordat ze in maart teruggaan naar Nederland. Op 18 januari 2013 was het voor ons de eerste ervaring met het woestijn-klimaat. Op die dag was de temperatuur 45,9 gr. Celcius. Nog nooit hebben we zo'n hitte meegemaakt. Zij die buiten werken zoals de bouwvakkers hebben vrij gekregen. We waren op weg naar de Mall en we zagen bijna niemand op straat lopen, alleen maar auto's rijden. De Mall is behoorlijk vol, want iedereen zoekt naar de koelte.

Gebouw voor Kinderwerk

Het jaar 2013 zullen we ook verder gaan met God's plan in het zendingswerk. We ervaren de zegen van de Heer op het zendingswerk en we geloven dat we dit jaar het kindergebouw klaar krijgen. Ons plan is dan om een Christelijke Basisschool te stichten ten behoeve van vele kinderen uit arme gezinnen die niet naar school kunnen gaan.
Zo bidden we dat de Heer ons zal leiden en dat we de kinderen van de dorpen in de buurt van de kerk kunnen helpen in het onderwijs.
We danken de Heer ook voor uw jarenlange steun met sponsoring van de kinderen. Van hen zijn er nu vele afgestudeerd aan de universiteit. Zij zijn bevoegd om te onderwijzen in openbare- en/ regeringsscholen.


Kerst
Gemeentenieuws
Ook dit jaar werden alle kerken bewaakt door de politie. We danken de Heer voor het rustig verloop van de kerstviering. De kerstvieringen met de kinderen en de gemeente was goed verlopen en alle lof en prijst is voor de Here. De kinderen van de zondagsschool hebben we voorzien van batik kleding. Alle kinderen en ook de kinderwerkers kleedden zich hiermee tijdens de kerstviering.
De verschillende batik motieven waren heel mooi om te zien. We hebben de batik voor de kinderen gekocht bij de grossier te Solo (Batik stad van Indonesië) en zo hebben we het tegen een redelijke prijs kunnen aanschaffen.

We geloven dat we opnieuw op uw gebeden en liefdevolle gaven mogen rekenen.
God zegen u allen en moge de Heer u allen leiden in het nieuwe jaar 2013.

In Zijn liefde verbonden,

Karel & Thalia Schubert
Batik motieven